Betaalbaar uw droomauto rijden | Autocomplex Nederland

Ontdek de financierings Mogelijkheden

Geld lenen voor een auto

Van droom tot noodzaak, het kopen van een auto kan allerlei belangrijke redenen hebben. AutoComplex begrijpt dit belang en helpt jou graag op weg naar de goedkoopste lening. Door de aanschaf/aankoop te spreiden over vele maanden, wordt het kopen van een auto direct mogelijk. En dat tegen één van de laagste rentes. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat geld lenen voor een auto betekent dat je geld leent waar rente over betaald moet worden.

Voordelen van onze autofinanciering

Met de vele aanbieders van leningen, is het lastig om te achterhalen waar je de laagste rente kunt krijgen. AutoComplex helpt je bij het vergelijken van de aanbieders en zorgt voor de goedkoopst mogelijke lening voor jouw nieuwe auto.

Onze voordelen:

Aantrekkelijke lage rentes
Volledig online werkwijze
Een vrijblijvende offerte is gratis en verplicht je tot niets!

Geld lenen voor een auto met een persoonlijke lening

Geld lenen voor een auto kan op meerdere manieren, namelijk via een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Beide opties hebben hun eigen voordelen, maar in het geval van autofinanciering wordt er veelal gekozen voor een persoonlijke lening.

De persoonlijke lening is uitermate geschikt omdat alles tijdens de looptijd van de lening vaststaat. Dit geldt voor de rente, de maandtermijn en de looptijd. Je weet waar je aan toe bent. Wij raden je aan om goed na te denken over de looptijd. Hoe lang wil je in de auto blijven rijden? De levensduur van de auto kan prima worden afgestemd op de benodigde investeringsbedrag en de looptijd van de lening. Niets in vervelender als nog moeten betalen voor een lening terwijl je niet meer in de auto rijdt.

Vraag hier je persoonlijke lening aan

Hoeveel geld kun je lenen voor een auto?

Hoeveel geld je kunt lenen voor een auto hangt af van je persoonlijke situatie. Vooral de rente en looptijd bepalen de maximaal verantwoorde auto lening. Ook je inkomen, woonlasten en eventuele schulden zijn van invloed. Bij AutoComplex houden we het geld lenen voor auto’s zo eenvoudig mogelijk. Jij kiest de goedkoopste lening en geeft aan hoeveel geld je wilt lenen. Wij controleren na jouw aanvraag direct of het leenbedrag aansluit bij jouw financiële mogelijkheden. Bereken hoeveel je kunt lenen.

Houd rekening met totale kosten auto

Houd bij het financieren van een auto ook rekening met de onderhoud- en brandstofkosten. Met alleen de lening voor de auto ben je er nog niet. De consumentenbond becijferde dat je zo’n € 3.500 per jaar kwijt bent, als je een auto koopt en er vijf jaar mee doorrijdt. De exacte onderhoudskosten hangen sterk af van het soort auto, de leeftijd en staat. Neem dit kostenplaatje mee als je besluit geld te lenen voor een auto.

Meer weten?

Wil je graag geld lenen voor een auto, maar eerst weten welk bedrag je kunt lenen en tegen welke voorwaarden? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan en wij zullen je gratis en vrijblijvend een offerte toesturen.

Financiering Aanvragen