Lage premie, top Autoverzekering | Autocomplex Nederland

Waarom onze Autoverzekering?

Kies de Autoverzekering die bij u past

Uw auto verzekeren via de goedkope Autoverzekering van Autocomplex is goed voor u zelf, maar ook voor uw portemonnee. Wij houden onze kosten (en daarmee onze premies) namelijk zo laag mogelijk. En weten we met z’n allen schades te voorkomen? Dan houden we geld over en dat gaat gewoon terug naar u. Win-win.

Welke schade wordt door de verschillende dekkingen vergoed? Hier een handig overzicht van de belangrijkste verschillen:

tabel-autoverzekering

Voor de extra zekerheid

Naast de gewone Autoverzekering, kunt u zich extra verzekeren met onze aanvullende dekkingen voor inzittenden en pech.

 

Inzittenden­verzekering

Een verzekering voor de mensen die met u meerijden én hun spullen.

 

Pechhulp

Wij komen u redden in geval van autopech, lege tank of verloren sleutels. Ook bij u voor de deur.

 

Waarom onze Autoverzekering?

We houden de premie laag en de kwaliteit van onze Autoverzekering hoog. Precies waar het om draait. Voor 1 van de laagste premies in Nederland: krijgt u bijvoorbeeld:

  • Bij onze Allrisk autoverzekering de eerste 3 jaar de nieuwwaarde van uw nieuwe auto als u de eerste eigenaar bent. Heeft u een tweedehands gekocht? Dan krijgt u de eerste 3 jaar na uw aankoop de aanschafwaarde vergoed als de auto niet ouder dan 6 jaar was toen u hem kocht bij een bedrijf dat volgens het register van de Kamer van Koophandel handelt in personenauto's. Anders krijgt u de vervangingswaarde + 10%
  • Juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw auto bij de tegenpartij, via onze Verhaalsrechtsbijstand
  • Schade aan mensen tot € 6,1 miljoen vergoed en aan spullen tot € 2,5 miljoen
  • Uw eigen digitale Verzekeringsmap. Meteen iets aanpassen, een schade melden en uitgekeerd krijgen of zelf een verzekering afsluiten. Bij ons gaat alles digitaal en dus supersnel en makkelijk

Als uw auto bij onze hersteller ABS in reparatie is, krijgt u gratis een andere auto mee. Ook als u alleen een WA-dekking heeft en schade aan uw eigen auto niet verzekerd is. Als uw auto total loss of gestolen is betalen wij uw vervoer naar huis. Bent u in het buitenland? Dan regelen wij vervangend vervoer als de reparatie langer dan 4 werkdagen duurt. En met onze aanvullende Pechhulp dekking is dat al na 2 dagen.

Is er nood aan de man? Dan kunt ons 24 uur per dag bereiken door naar onze alarmdienst van Eurocross te bellen op Tel nummer. Ook vanuit het buitenland.

Natuurlijk vinden we het jammer als u bij ons weg wilt. Maar daar heeft u dan vast een goede reden voor. Dus kunt u uw Autoverzekering op elk moment stopzetten. Dan storten we het geld dat u eventueel van ons tegoed heeft, weer terug op uw rekening.

InShared heeft als enige verzekeraar in Nederland de Beperkt Casco EXTRA autoverzekering. Daarmee krijgt u 100% van de schade vergoed bij brand, storm, natuur en diefstal. Ėn de helft van de schade aan uw eigen auto bij een andere oorzaak, zoals een ongeluk!

Voorwaarden en verzekerings­kaarten